Újabb fórum a Településképi Arculati Kézikönyvről

varoshaza-470x330.jpgTájékoztató jellegű lakossági fórumot tartanak a készülő Településképi Arculati Kézikönyvről és a Településképi Rendeletről július 24-én, 17 órakor a városházán (Üllői út 400. I. emelet, képviselőtestületi terem). A településképi rendelet készítésével kapcsolatos véleményeket továbbra is várják a arculati@bp18.hu e-mail címre.

Településképi Arculati Kézikönyv elsősorban a lakosság és a döntéshozók tájékoztatását segítő, szemléletformáló eszköz, amely szemléletes és könnyen érthető formában gyűjti össze az adott település helyi építészeti stílusjegyeit és azokat a minőségi elvárásokat, amelyeket egy építkezésnél figyelembe kell venni.

Az arculati kézikönyv és a településképi rendelet készítésekor kiemelten fontos szempont, hogy azt széles körű helyi támogatás övezze, ezért a készítés folyamatába be kell vonni a lakosokat, hogy érdemi módon szólhassanak bele otthonuk, környezetük alakításába, amely hosszú távon befolyásolja a település életét, a helyi lakosság lakókörnyezetét. A közösség bevonása érdekében a készítés folyamata alatt lakossági fórumokat szervez az önkormányzat, melynek következő állomása július 24-én 17 órakor lesz a városháza képviselőtestületi termében.

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog