Kucsák László és barátai most a kerületi egészségügyi szolgáltatót támogatták

kucsakkoncert_kint-1-470x330.jpgA kerületi egészségügyi szolgáltatót támogatta a Kucsák László és barátai által február végén adott jótékonysági koncert, mely teltház előtt zajlott a Rózsában és rekord bevételt hozott.

Az elmúlt években ugyanis a kerület országgyűlési képviselőjéből és elsősorban a Dohnányi Ernő Zeneiskola tanárai közül kikerülő zenész barátokból álló csapat számos ügyet támogatott már jótékonysági hangversenyeivel, és – mint az a legutóbbi eseményen is látható volt – kialakult az a „kemény mag” is, amely minden koncerten ott van, amely érti az elhangzó poénokat, és várja az ismerős dalokat. Az egyik ilyet éppen az Ismerős Arcok nevű felvidéki zenekar írta és tette híressé. A Nélküled című dal Kucsák László koncertjeinek rendszerint a végén hangzik el, most azonban ez volt a kezdő szám.

Az ügy pedig ezúttal is tiszta és világos volt: pénzt gyűjteni arra, hogy a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft. a gyermekek hallásvizsgálatához szükséges orvosi berendezéseket meg tudja vásárolni. Ez sokakat mozgatott meg, hiszen a műsor kétharmada táján Kucsák László bejelentette: 532 ezer forintos bevétel jött össze, csak a jegy eladásából.

A program pedig a gyűjtés sikerétől függetlenül is remek hangulatú volt. Az első szakaszban klasszikus rockabilly-nótákat hallhattunk, valamint néhány örökzöld slágert a hatvanas évekből, az est vége felé haladva pedig egyre gyakrabban hangzottak el jól ismert és máig népszerű számok: többek között V’Moto-Rock-, Piramis- és Color-szerzemények.


Mindent egybevéve, akik eljöttek, ugyanazzal az érzéssel mondhattak búcsút a Rózsa Művelődési Háznak, mint a korábbi koncertek végén: ez egy jó kis este volt…

(bp18.hu)

 

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog