Az Együtt szerint bocsánatos bűn a torokelvágásra való utalás

mero.pngAz egyik online hírportál kamerája rögzítette a március 15-ei nemzeti ünnepen, hogy Mérő Péter Ferenc, az Együtt XVIII. kerületi önkormányzati képviselője a Múzeum körúti rendezvényen lebuzizott egy kormánypárti politikust, majd ritmikus táncikálás közepette torokelvágást ígért Orbán Viktornak (vagy a teljes kormánynak). Az ellenzéki párt etikai vizsgálata most zárult le, és úgy megbüntették a politikust, hogy attól koldul.

Az Együtt közleménye kiemeli: Az etikai vizsgálat lezárult. Az Együtt elnöksége elítéli  Mérő Péter kifogás tárgyává tett magatartását, mert az ellentétes a párt értékrendjével, mely tagjaitól elvárja az emberi méltóság tiszteletben tartását. Az elnökség felhívta Mérő Péter figyelmét arra, hogy az ilyen, vagy hasonló magatartás tanúsítása esetén a tag kizárását fogja kezdeményezni.

 

Tehát a párt ugyan elítéli Mérő viselkedését, de egy ejnye-bejnyével, egy aprócska figyelmeztetéssel megúszta az egészet. Úgy látszik az Együtt számára elfogadható viselkedés az önkívületi állapotban történő táncikálás, mások lebuzizása illetve a torokelvágással történő fenyegetés.

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog.hu