Hamarosan nyit a kertmozi a Bókay-kertben

mozi_880x586-880x586.jpgHamarosan megkezdődik a Bókay-kertben nyaranta működő filmszínház hatodik nyári sorozata. A filmek a nyarat idézik és az ingyenes vetítések a hagyományoknak megfelelően szombat este fél 9-kor kezdődnek.

A szervezők – Kardos Gábor volt önkormányzati képviselő és a barátai – idén is bíznak abban, hogy a nézők nemcsak az alkotások kedvéért érkeznek, hanem a társaságért és a Bókay-Kert felejthetetlen hangulatáért is.

A filmek a nyarat idézik és az ingyenes vetítések a hagyományoknak megfelelően szombat este fél 9-kor kezdődnek. (Az esőnap vasárnap, s a műsor ugyancsak este fél kilenckor kezdődik.) A szervezők idén is tartanak vetítést csütörtökön fél 9-től, de ekkor nincs esőnap!

A nyári program:

Július 23-án „A leggyorsabb Indián” című filmre várják az érdeklődőket sir Anthony Hopkins felejthetetlen alakításával,
július 30-án a „Napsütötte Toszkána” vígjátékot vetítik a Golden Globe-díjas Diane Lane főszereplésével,
augusztus 4-én (csütörtökön, ekkor nincs esőnap!) Mel Gibson főszereplésével a többszörös Oscar-díj jelölt „A hazafi” című igazi nagy kalandfilm kerül vászonra,
az idei nyári program augusztus 13-án zárul a „Minden végzet nehéz” című remek hangulatú, igazi nyári film vetítésével, Jack Nickolson (Golden Globe-díj jelölés) és Diane Keaton (Golden Globe-díj és Oscar-díj jelölés) főszerelésével.

A vetítések látogatottsága évről évre növekszik. A jó filmek, a remek hangulat egyre több látogatót vonzanak nemcsak a kerületből, hanem a környező kerületekből is. A Madách Filmklub 2016-tól felkerült Budapest ajánlott filmklubjainak listájára – írta az ittlakunk.hu.

(vecseshirek.hu)