Szigetvári Viktor az Együtt elnöke Pestszentlőrincen akar indulni

molnar-csaba-szigetvari-viktor-es-kunhalmi-agnes.jpegNagy bajban van Kunhalmi Ágnes és a kerületi baloldali összefogás, mivel Szigetvári a kerületben szeretne egyénibe indulni 2018-ban.

Értesüléseink szerint az ügy hátterében az állhat, hogy távozni készül az Együtt éléről Szigetvári Viktor a párt jelenlegi elnöke. Utódja a többszörösen kábítószer ügyekbe keveredett Juhász Péter lehet. A mikroalakulat vezetője maga kezdeményezi a leváltását és utódja kinevezését, de az országos politikából azért nem kíván távozni, csupán más szerepet szán magának.

Úgy gondolja 2018-tól frakcióvezető lesz ha a párt bekerül az Országgyűlésbe, sőt a választásokon egyénibe is elindulna. Az Index információi szerint a politikus Pestszentlőrincen, Kőbánya-Kispesten vagy a XV.kerületben lenne jelölt.

Miután az Együtt bejelentette, hogy 2018-ban önálló listát állít úgy tűnik, hogy már közös jelöltekben sem gondolkodnak és az LMP-hez hasonlóan ők is külön jelölteket fognak indítani a baloldali összefogás jelöltjeivel szemben.

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog.hu