Az MSZP elvenné jövedelme egy részét extra adó formájában azoktól, aki törekedett az életében

17425819_1741251272557007_206715447399565746_n.jpgNemrég a XVIII.kerületbe látogatott Molnár Gyula a szocialisták elnöke, ahol a párt budapesti elnökével Kunhalmi Ágnessel közösen megfenyegették a helyieket Rákosi Mátyás szellemét megidézve, ha bárki munkából származó jövedelemmel rendelkezik, tanult, törekedett az életében vagy a jobb megélhetés reményében plusz munkát vállalt, akkor ő bizony gazdag embernek számít és emiatt jövedelmét brutális büntető adó formájában elveszik, mivel mindenkit a minimálbér szintjére kell visszahúzni.

Az így beszedett pénzt pedig feltétel nélküli alapjövedelemként természetesen azoknak fogják odaadni, akik soha életükben nem dolgoztak és nem is szeretnének dolgozni.Tehát az alapjövedelemnek egyetlen feltétele van: eszedbe ne jusson dolgozni!

Ezzel a baloldal nem egyebet ígér, hogy nem kell dolgozni és minden szép lesz. Azzal kampányolnak ma, hogy munka nélkül is lehessen boldogulni. Ha ez megvalósul akkor lesznek olyan emberek, akiknek azért kell majd dolgozni, hogy a másik hozzá hasonló embernek ne keljen azaz munka nélkül is megélhessen.

 

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog