II. Városgazda Fitt Akadémia

4.jpgA testmozgás szerelmeseinek!

Örömmel adunk hírt arról, hogy a tavalyi sikeres rendezés után idén ismét egy nagyszabású fitt-program részére  ad otthont a Pestszentimrei Sportkastély 2017. április 8-án 14-20 óra között a Városgazda  Utánpótlás Akadémia szervezésében.

A színpadon folyamatosan sportági órákat, bemutatókat tartanak majd fellépő trénereink, és a bemutatók mellett dietetikai és életmód vezetési tanácsokat is adnak majd.

Sztárfellépőink:

_BA_

Béres Alexandra, kétszeres fitnesz magyar-, és Európa bajnok, fitneszvilágbajnok. A Gilda Max hálózat szakmai igazgatója, a Súlykontroll program vezetője, aerobik-step mesteredző.

_KA_

 –Katus Attila, a Pécsi Sasok aerobik formáció egykori tagja. A Magyar Válogatott tagjaként trió kategóriában hatszoros világ-, kétszeres Európa – bajnok, valamint a négyévente megrendezésre kerülő Világjátékok győztese. Személyi edző és aerobik oktató, életmód szakértő,pilates, Indoor Cycling és jóga oktató.

 

A két sztárfellépővel együtt lép színpadra majd a FittAkadémia előrendezvényének számító FittJunior Táncverseny alkalmával a szakmai zsűri által dobogósnak ítélt három csapat is.

Az egész napos program során olyan fittséggel foglalkozó, az egészséggel kapcsolatos vállalkozók, sportszerforgalmazó cégek is részt vesznek majd a rendezvényen, akik táplálék kiegészítővel, egészséges életmóddal kapcsolatos termékekkel, sportruházattal, mezekkel és sportszerekkel foglalkoznak. Lesznek egészségügyi mérések, kozmetikai tanácsadások, ételkóstoló, szépségápolási bemutatók a női fodrászattól kezdve a műkörmösig. A szervezők külön odafigyelnek arra is, hogy a helyszínen lévő büfé kínálata is az egészséges táplálkozást szolgálja majd.

Jegyek elővételben 1.500.-Ft-os áron vásárolhatóak 2017. március 10-ig, a helyszínen pedig 1.800.-Ft-os áron.

14 éven aluliak számára a teljes programra a belépés ingyenes (csak kísérővel)

Várunk szeretettel mindenkit rendezvényünkön, amelyen a jó hangulat biztosítása mellett egész napos program során mozgatjuk majd meg a kilátogató közönséget!

(varosgazda18.hu)

 

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog