Ha fontos önnek a nemzeti függetlenségünk, akkor töltse ki a nemzeti konzultációt!

kucsak00_kint-470x330.jpgÁprilis 29-én Kucsák László Pestszentlőrinc-Pestszentimre országgyűlési képviselője sajtótájékoztatót tartott a nemzeti konzultáció kérdőíveivel kapcsolatban. Kiemelte, hogy Brüsszel hatalmi törekvései már a nemzeti szuverenitásunkat, a családok megélhetését, a biztonságunkat veszélyeztetik és egyre több ügyben akar a fejünk felett dönteni.

A brüsszeli bürokraták arra akarnak kényszeríteni, hogy töröljük el a rezsicsökkentést, engedjük be a migránsokat, és elvennék tőlünk azt a lehetőséget is, hogy szabadon dönthessünk az adócsökkentésekről és a munkahelyteremtés módjairól. Márpedig, ha Brüsszel dönthet bármiben, akkor nem a magyar emberek járnak jól. Ha Brüsszel dönthet a rezsicsökkentésről, a bevándorlásról, a bérekről és az adókról akkor csak a multik járnak jól, továbbá ha Brüsszel dönthet a bevándorlásról, akkor Magyarország is tele lesz bevándorlóval. A kérdőíven szereplő kérdések tulajdonképpen a nemzeti függetlenségről és a nemzeti szuverenitásról szólnak. 

A XVIII. kerület országgyűlési képviselője a sajtó munkatársainak elmondta, hogy a napokban érkeznek a postaládákba a kormány által küldött nemzeti konzultációs kérdőívek, melynek során „azt kérjük az emberektől, hogy akinek fontos a nemzeti függetlenség, aki meg akarja védeni a rezsicsökkentést, aki meg akarja állítani Brüsszel elhibázott bevándorlás politikáját, az töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet és ezzel támogassa a kormány küzdelmét.” – zárta nyilatkozatát Kucsák László a kerület országgyűlési képviselője.

A kérdőíveket május 20-ig lehet visszaküldeni vagy a http://nemzetikonzultacio.kormany.hu honlapon kitölteni!

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog.hu