Elektromos autó állt szolgálatba a Bókay-kertben

elektromosauto_kint-470x330.jpgEltűnik a hangos, füstös, bűzös Trabantpöfögés a Bókay-kertből.

Hogy mennyi anyagmozgatással és háttérmunkával jár a Bókay-kert fenntartása és egy-egy rendezvény lebonyolítása, azt Hódos Csaba, telephely-üzemeltetési vezető és kollégái tudják csak igazán. Eddig egy ősrégi Trabanttal dolgoztak, ami már több ok miatt is idejétmúlt járgánynak számított. – Rendezvények közben nem tudtuk használni a Trabantot, annyira hangos volt, és az egész környéken érezni lehetett a szagát. Ráadásul öregesen és megbízhatatlanul viselkedett, ezért is örültünk, hogy a Városgazda18 egy modern és korszerű járműre cserélte le. Ez egy HDK Express elektromos autó, ami egyetlen töltéssel 80 km távolságot képes megtenni. Rendelkezik egy plusz utánfutóval, aminek a segítségével összesen 580 kg terhet tud elhúzni. Teljesen hangtalanul közlekedik, így senkit sem zavarunk vele munka közben. Nagyon örülünk neki – árulta el Hódos Csaba.

Vezetői tesztelés

A dizájnos kisautót megtekintette, és egy próbakör erejéig kipróbálta a Városgazda18 vezérigazgatója, Banyár László – néhány akadémiás gyermeket meg is autóztatott vele.

– Elérhető árú, gazdaságos, környezetbarát és praktikus kisautó, ezért is esett rá a választásunk. Nagyon jó érzés vezetni, könnyen irányítható – értékelte a HDK Express-t a vezérigazgató. Arra a kérdésünkre, hogy a teherszállító kisautót vagy vállalatot könnyebb-e vezetni, csak egy mosoly volt a válasza.

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog