Budapest XVIII.kerület életét, fontosabb eseményeit bemutató oldal.

Hírek BP18ker

Már elérhető a háztartási nagygépcsere program pályázati oldala

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Otthon Melege Program keretében vissza nem térítendő támogatással segíti a magyar családokat abban, hogy elavult háztartási nagygépeiket új, magas energiahatékonyságú berendezésekre cseréljék.

Tovább olvasom

Vége lehet a 2 éves hűségidőknek

Kedden kora este Balla György és Kucsák László fideszes képviselők nyújtották be azt a törvénymódosító javaslatot, amellyel véget vetnének a 2 éves hűségidőknek. Az elektronikus hírközlésről szóló törvény módosításával legfeljebb egy évre csökkentenék a hűségidőt a fogyasztók hatékonyabb védelme…

Tovább olvasom

Tovább TUD18

További 5 évre szóló megállapodást kötött a XVIII.kerületi önkormányzat az Üllői út 317. szám alatt található tudásközpont működtetésére, a Norvég Alap programjában résztvevő magyar felekkel.Ebben az oktatási centrumban ingyenes képzésre jelentkezhetnek a kerületi lakosok.

Tovább olvasom

Gyurcsány és Botka is megszavazta a 13.havi nyugdíj elvételét

Gyurcsány Ferenc nem vette el a 13. havi nyugdíjat – írta a Demokratikus Koalíció korábban egy közleményében, miután ismét kiélesedett a vita, hogy mégis melyik bukott szocialista járult hozzá ahhoz, hogy lenyúlják a nyugdíjasok juttatását.

Tovább olvasom

Újabb pályával gazdagodtunk

2012-óta folyamatosan bővül a XVIII. kerület sport infrastrukturális palettája. Május 1-jén ismét egy 20×40-es műfüves körbekerített sportpályával bővült kerületünk. Ezek a létesítmények hivatottak kiszolgálni a gyerekek mindennapos testnevelés óráit és a délutáni sportfoglalkozásokat. A…

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása