Kunhalmi támogatja a betelepítési kvótát

96370_kunhalmi_oktatas.pngA múlt héten fogadta el az Országgyűlés, mint ahogy arról korábban hírt adtunk a kormány által kezdeményezett a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazást. A parlament 136 kormánypárti és jobbikos igen szavazattal, 5 független képviselő nem voksa ellenében döntött a referendum elrendeléséről. Az MSZP, az LMP és a DK képviselői nem vettek részt a szavazáson, köztük a szocialista Kunhalmi Ágnes sem.

Ezzel a cselekedetével Kunhalmi Ágnes és az egész MSZP bebizonyította, hogy korábbi nyilatkozataik alapján a bevándorlás kérdését továbbra is álproblémának tartják, ezért is támadják elfogadása óta minden lehetséges fórumon a kvótaügyi népszavazást. A baloldal számára nem fontos a magyar emberek akarata és biztonsága, ők továbbra is bevándorlókat szeretnének az országunkba. De a szocialisták a PM, az Együtt és a Liberálisok képviselőivel szemben ahhoz is gyávák voltak, hogy nemet mondjanak, inkább meg se jelentek.

A szocialisták minden trükköt bevetnek, hogy megakadályozzák azt, hogy Brüsszel helyett a magyar emberek dönthessenek a kényszerbetelepítésről. A szocialisták kezdettől és következetesen bevándorláspártiak, már a kormányzásuk alatt is bevándorlók millióinak a betelepítését tervezték.

maxresdefault.jpg

Nem támogatták sem a kerítés építését, sem a határok védelmét és most a népszavazást is támadják. Az MSZP-n kívül minden magyar pontosan érti, hogy a 2016-os népszavazás kérdése miről szól: a Brüsszel által tervezett kényszerbetelepítésről mondhatnak véleményt a magyar emberek.

Kunhalmi Ágnesék Brüsszel kérésére azonban minden eszközzel meg akarják akadályozni, hogy a magyar emberek dönthessenek arról, hogy kikkel akarnak, vagy nem akarnak együtt élni.

 -GOBÉ-