A népszavazás sikere szuverenitási kérdés

vote_1.jpgOktóber első vasárnapján a magyar nemzet lehetőséget kap arra, hogy népszavazás útján utasítsa el az Európába beözönlött idegen kultúrájú tömegek betelepítését és a nyugati jóléti államok önfelszámoló migrációs politikáját.

Különös, hogy a népszavazási kampány során a liberális sajtó az általa egyébként ósdinak tekintett keresztény tanításokat kéri számon a nemzeti érdekeket védelmező konzervatívokon, szuverenistákon, méghozzá szövegkörnyezetből kiragadott evangéliumi idézetek felhánytorgatásával. Idegen nyelvű és szokású népcsoportok betelepítése azonban – történjék akár önkéntesen – nem valamiféle humanitárius cselekedet, hanem saját közösségünk (benne a még meg nem született nemzedékek) jövőjének kockára tétele, ami ellene mond a szeretet parancsának. A liberális véleményvezérek által mantrázott integráció nem járható út, hiszen a gyakorlatban párhuzamos társadalmak létrejöttéhez vezet, ahol a toleráns többség igazodik az asszimilálódni nem hajlandó új kisebbséghez.

A hivatalos svéd politika a hamis tolerancia jegyében ma már az őshonos lakosságtól követeli meg, hogy alkalmazkodjon az „új svédek” igényeihez, akik természetesen hozzák magukkal szokásaikat, öltözködésüket, sőt jogrendjüket is. Ez ékes példája annak, hogy a sajnálatos módon nálunk is évtizedekig csodált liberális Nyugaton a régi, hagyományos európai értékek már nem léteznek, legalábbis erősen vitatottak. Ez a legyengült, beteg, szétesett – kulturálisan és katonailag is halovány teljesítményt nyújtó – kontinens néz most szembe iszlám vallású, életerős, dinamikusan szaporodó milliós tömegekkel, amelyek készek maguk képére formálni a természeti erőforrásokban továbbra is gazdag, ezért számukra vonzó Európát.

Tévedés volna azonban azt állítani, hogy ez a keresztény Európa és az iszlám világ összecsapása, hiszen a frontvonalak mindkét oldalán roncstársadalmakat találunk. Amit ma nyugati civilizációnak nevezünk – benne olyan „vívmányokkal”, mint a genderelmélet, a homoszexuálisok házassága, a hit és a nemzet megvetése – abban semmi védeni való érték nincs. Nekünk, patriótáknak ez nem lehet célunk, mi az élvezethajhász fogyasztói társadalmakat éppúgy zsákutcának tartjuk, mint a terrorizmust is eszköztárában tudó iszlám vallási fundamentalizmust. Ez a kérdés valójában a hagyományos társadalmakat felszámolni készülő globalisták és a szuverenitást védelmező patrióták mérkőzése, amely vagy Európa végleges felbomlásához, vagy a hagyományos modell újjászületéséhez, de mindenképpen a „liberális demokrácia” végéhez fog vezetni.

Az impotens brüsszeli bürokraták és a globalizáció pártján álló nyugati nagyhatalmak szemmel láthatóan nem tudják és nem is akarják felszámolni a mesterséges beavatkozások hatására útra kelt tömegek okozta kaotikus állapotokat. Alapvető hiba, hogy – megannyi terrorcselekmény után – még mindig nem hajlandóak különbséget tenni valódi menekültek és gazdasági bevándorlók között. A Németország német jellegét végleg megváltoztató Willkommenskultur minden híresztelés ellenére továbbra is a nyugati liberális demokráciák etalonja, amit abban a szabad világban bírálni nem szabad vagy legalábbis nem ajánlatos. A nemzetközi tőkeérdekeltségek által pénzelt ideológusok és szervezeteik (sajnos ide sorolva az általuk megszállva tartott egyetemeket is) már évtizedek óta megágyaznak a multikulturális társadalmaknak, a no-go zónák kialakulásához és a nemzetek feloldódásához vezető tömeges bevándorlásnak, rasszizmusnak bélyegezve minden ellenkező irányú törekvést. Ezek a neoliberális ideológiai dzsihadisták nálunk is jelen vannak, elsősorban a George Soros üzletemberhez köthető, milliárdokból gazdálkodó „jogvédők” személyében.

Az önmagukat baloldaliként meghatározó, valójában globalista pártok azzal, hogy a kényszerbetelepítésről szóló népszavazással szemben bojkottra szólítanak fel, szándékosan pártpolitikai síkra terelik ezt a nemzeti ügyet. Hiszen egy referendum sohasem a kérdést feltevő megítéléséről, hanem magáról a kérdésről szól: ha valaki ellenzékiként nem tud egy közérthető és nyilvánvalóan össztársadalmi érdekű üggyel azonosulni, nem felelős állampolgár. A magyarországi balliberálisok a társadalomban meglévő feszültségek felszításával el akarják érni, hogy érvénytelen legyen a népszavazás, és ezáltal a szuverenitáspártiak alulmaradjanak a gyűlölködők, megtévedtek és nihilisták széles tömegével szemben.

Az Európai Unió tarthatatlan bevándorlási politikája miatt most az állampolgároknak évszázadok óta békét és színvonalas életfeltételeket nyújtó, a valódi emberi közösségeket leképező nemzetállamok léte került veszélybe. Minden magyar állampolgár kötelessége, hogy a kvótanépszavazáson részt vegyen, és húzzon be egy ikszet a „nem” mellé. Ez a kérdés – minden pillanatnyi aktuálpolitikai vonzata ellenére – egy pártok felett álló nemzeti ügy, amiben nem lehet semlegesnek maradni. Magyarország szuverenitását kockáztatja az, aki most nem szólal meg!

A szerző a Magyar Patrióták Közössége elnöke