Városgazda aktualitások 1

magas.jpgA Városgazda XVIII.kerület Nonprofit Zrt. feladatának tekinti, hogy a lakosság első kézből értesülhessen a kerület fejlesztéseiről. Ezért elsőként a Magasépítési osztály feladatait tekintjük át.

Október hónapban elvégezték a lakossági szolgáltatásokat is ellátó, Üllői úton lévő Varrodai épület részleges átalakítását, felújítását. Ennek keretében egy raktárhelyiség és az irodai rész leválasztása is megtörtént. A mellette lévő Shop2 épület belső kialakítása pedig teljesen befejeződött, a homlokzatról már csak a reklámtáblák hiányoznak.

A Bókay-kertben a nyár folyamán befejeződött a felújított strandfoci pályát kiszolgáló két új sportöltöző és a zuhanyzóval ellátott vizesblokk kiépítése a volt infó-pavilon helyén. A beruházás második ütemeként ugyanannak az épületnek hosszanti irányban leválasztott másik felében, egy konyhával és melegedővel kialakítandó épületrész építése fejeződött be a múlt hónapban a Városgazda kertészeti munkatársai számára.

A lakásfelújítási munkálatok során jelenleg egy 12 db-os lakás lista teljes körű újjáépítése van jelenleg folyamatban magas színvonalú, emelt műszaki tartalommal, amelyből először hármat, majd további négyet sikerült már elkészíteni. November hónapban az iparosított technológiájú felújítás keretében a még hátralévő teljes lakáslistát szeretnék megvalósítani.

magas1.jpg

Az Önkormányzat megrendelésére Pestszentimrén, a Nemes utcában elindították a református templom épületének homlokzati felújítását, amely október hónapban átadásra is került. Az Üllői úti Polgárok Házának beltéri javítási, karbantartási és a külső térkövezési munkáit elkészítették már, jelenleg a homlokzati felújítások zajlanak még november közepéig. A készenléti épület első és második emeletén megtörténtek a radiátorcserék és jelenleg a lakások önálló elektromos mérőhelyeinek kialakításához az előkészületek zajlanak. Ezen kívül új feladatként a Sina Simon sétányon egy 40 m2-es üzlethelyiség átalakítását, valamint a Havanna utcában lévő egyesületi iroda kialakítását kapta meg a Városgazda. A teljes felújítás keretében festésre, burkolásra, a vizesblokk kialakítására, elektromos rendszerek felülvizsgálatára, szerelésére, a fűtési rendszerek átvizsgálására lesz majd szükség.

Az előzetes karbantartási tervek alapján a szociális intézményekben végzendő munkák vannak még folyamatban.

(varosgazda18.hu)

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog.hu 

.