Megnyílt a jégpálya

 

jegpalya_kint-470x330.jpgAz elmúlt évek hagyományai nyomán ismét megnyílt a régi piactéren a kerületi jégpálya. Mostantól 3 hónapig minden nap nyitva lesz a sátor.

 

Hétköznaponként délután 3-tól este 8-ig, míg hétvégenként délelőtt 10-től délután 2-ig majd délután 3-tól estig fogadja a létesítmény a korcsolyázni vágyókat. Pénteken és Szombaton plusz egy órás hosszabbított nyitvatartással működik a jégpálya. Pestszentimre-Pestszentlőrinc Önkormányzata 10 millió forintos támogatást biztosított a jégpálya működtetőinek, amiért cserébe a hétköznap délelőtti időszakot megkapták az iskolák. Az intézmények ingyenesen használhatják a jégpályát és ilyenkor még korcsolyaoktató is segíti a tanárok munkáját.

 

Az önkormányzat a jégpálya támogatásával biztosítja, hogy a kerületi gyerekeknek lehetősége legyen megtanulni korcsolyázni. Persze iskolaidőn kívül lehetősége van bárkinek jönni, venni egy belépőt, amely sokkal kedvezőbb árban van, mint a főváros bármely részén, hiszen 700 forintért egy alkalommal több órát lehet korcsolyázni.

 

A jégpálya február 19-ig tart nyitva. A jégsátorban korcsolya kölcsönző is működik, ahol 700 forintért bárki kaphat alkalmanként egy korcsolyát 48-as méretig.

 

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog.hu