Hitellehetőségek kis- és középvállalkozásoknak

szechenyikartya00_kint-470x330.jpgA kkv-ket segítik a Széchenyi Kártya Program keretében nyújtott hitelek. A 18. kerületi vállalkozó a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XVIII–XIX. kerületi Szolgáltató Irodájában, az Üllői út 453. szám alatt kérhetnek bővebb információt személyesen vagy telefonon a +36-1-290-2350, +36-30-289-3029 számokon, e-mailben pedig a takacs.imre@bkik.hu címen; ügyintéző Takács Imre.

A Széchenyi Kártya Program részeként, a Széchenyi forgóeszközhitel keretében a vállalkozások forgóeszközeik, vagyis a működésükhöz szükséges alapanyagok, árukészletek beszerzését finanszírozhatják akár 50 millió forint maximális hitelösszegig. A hitel összege 1 millió forinttól 50 millió forintig 100 000 forintonként emelkedhet. A 3 százalékos kamattámogatásnak köszönhetően a hitel rekordalacsony kamattal (évi nettó 2,31 százalék), akár tárgyi biztosíték nélkül is elérhető.

Népszerű hiteltípus a szabad felhasználású Széchenyi Kártya folyószámlahitel is. Ez szintén akár 50 millió forintig terjedő hitelkeretével hatékony segítséget nyújt az éven belüli finanszírozási igények kezeléséhez, elsősorban a likviditási problémák áthidalásához. A 10 millió forintos kihasználtságig biztosított
1 százalékos kamattámogatásnak köszönhetően most évi nettó 3,31 százalékos kamatszinttel érhető el.

(tovabb18.hu)

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog.hu