Budapest XVIII.kerület életét, fontosabb eseményeit bemutató oldal.

Hírek BP18ker

Gyurcsányék úgy vonultak ki a parlamentből, hogy közben felveszik a fizetésüket

image_aspx.jpgAmi még ennél is kínosabb, hogy mindeközben azt ígérték: ha nem dolgoznak, akkor azért nem is jár fizetés, így biztosan nem tartanak rá igényt.

Ismeretes, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció pártelnöke tavaly októberben bejelentette: kivonulnak az Országgyűlésből, ugyanis – az elmondásuk szerint – jelenlétükkel csak legitimálnák az Orbán-kormány létét. A munkamegúszásról szóló bejelentést követően egy látványosnak szánt videót is készített a DK, melyben kijelentik: a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselői többé nem vesznek fel képviselői fizetést."


 

Azonban jó néhány hónappal később, pontosabban idén április 13-án Gréczy Zsolt, a DK szóvivője kínos pofonba szaladt bele a Hír TV műsorában, ugyanis elismerte: ígéretükkel ellentétben, a DK-sok felveszik a fizetésüket – bár a bizottságit nem, de az alapdíjat igen – annak ellenére, hogy nem dolgoznak, ugyanis az jár nekik.

 

Gratulálunk!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hirekbp18ker.blog.hu/api/trackback/id/tr6812449231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása