Botka ígéret cunamit indított

10142.jpgLátva az ellenzéki pártok totális mélyrepülését és pánikba esve a személyét érintő kínos ügyek kapcsán Botka László heves ígérgetésekbe kezdett.

A feltétel nélküli alapjövedelem mellett most éppen 13.havi nyugdíjjal hitegeti az időseket, amit éppen az MSZP-s képviselők szavazataival vontak vissza.  Amúgy a 13. havi nyugdíj elég kényes téma egy szocialista politikus szájából, mivel 2009-ben az MSZP volt az aki eltörölte ezt a juttatást. Ebben az időben országgyűlési képviselő volt  Botka László is, aki megszavazta a 13.havi nyugdíj eltörlését.

Ennek ismeretében teljesen mindegy mit ígérnek a szocialisták, mert amikor tehették korábbi önmaguknak is ellentmondva mindig csak átverték és kihasználták a nyugdíjasokat. Sőt nemcsak elvettek egyhavi nyugdíjat, hanem 12 százalékról 25 százalékra emelték az élelmiszerek áfáját, duplájára emelték az áram és haromszorosára a gáz árát, vizitdíjat és kórházi napidíjat vezettek be. Ha az MSZP-t valóban érdekli a nyugdíjasok sorsa, akkor támogassa a 2018-as költségvetést, amely jövőre is biztosítja a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését, a 3 százalékos nyugdíjemelést, az élelmiszerek áfacsökkentésének folytatását.

 

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog.hu