A Liberálisok is külön indulnak

fodornagy.jpgAz Együtt után a Liberálisok is bejelentették, hogy 2018-ban önállóan fognak indulni a választásokon. Ugyanis az MLP megnevezte budapesti képviselőjelöltjeit, mind a 18 egyéni körzetben és hamarosan megnevezik vidéki jelöltjeiket is.

A Liberálisok úgy gondolják a képviselőjelöltjeik készen állnak arra, hogy a 2018-as országgyűlési választásokon önállóan indulva képviseljék a magyar liberálisokat. A budapesti liberális jelöltek a következő időszakban folyamatos felkészítéseken vesznek részt, hogy „a helyi aktivistákból álló kampánycsapataikkal minél hatékonyabban legyenek képesek bemutatni programjavaslataikat a szolidaritás, a jogállami normák és a szabad piacgazdaság intézményeinek helyreállítása érdekében.

Ennek következtében nagy valószínűség szerint az már eldőlni látszik, hogy Kunhalmi Ágnesnek a XVIII.kerületben nemcsak a kormánypárt jelöltjével kell megküzdenie 2018-ban, hanem az Együtt és a Liberálisok jelöltjével is. De ez a szám még emelkedhet amennyiben a LMP és a Momentum is megnevezi a jelöltjeit.

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog.hu