Budapest XVIII.kerület életét, fontosabb eseményeit bemutató oldal.

Hírek BP18ker

Nemzetközi baloldali bűncselekményt állapítottak meg

  Nemzetközi baloldali bűncselekmény áll a 4-es metró beruházása mögött – ezt állapította meg a Csalás Elleni Európai Hivatal (OLAF).

Tovább olvasom

Az ellenzék Magyarország sikertelenségében érdekelt

Teljesen hiteltelenek az olimpia rendezését támadó ellenzéki pártok, mivel korábban a Fővárosi Közgyűlésben az MSZP, a PM és a Jobbik is megszavazta, hogy pályázzanak a 2024-es olimpia megszervezésére.

Tovább olvasom

Vegyen részt a Településképi Arculati Kézikönyv készítésében!

Budapest Főváros XVIII. kerülete a településképi törvény értelmében Településképi Arculati Kézikönyv készítésébe kezdett. Az Arculati Kézikönyv elsősorban a lakosság és a döntéshozók tájékoztatását segítő, szemléletformáló eszköz. Célja, hogy lényegre törően, mindenki számára érthető módon mutassa…

Tovább olvasom

Sikert hozott a gyed extra-Az apák számára is elérhető az összes családtámogatási forma

Három év alatt már több mint 170 ezer szülő igényelte a gyed extra valamely formáját, ami azt bizonyítja, hogy a családtámogatási rendszernek ez az eleme valóban a választás szabadságát nyújtja a kisgyermeket nevelőknek.Sőt ma már az apák számára is elérhető az összes családtámogatási forma.

Tovább olvasom

Márciustól elérhető a szuperolcsó net, a Digitális jólét alapcsomag

A Digitális jólét alapcsomag márciustól elérhető lesz az egész ország területén, mind a vezetékes-, mind pedig a mobilinternet-szolgáltatók kínálatában. Az alapcsomag ára legalább tizenöt százalékkal alacsonyabb lesz a jelenleg elérhető legolcsóbb internet-előfizetési konstrukció áránál.

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása