Október 2-án szavazzunk nemmel a kényszerbetelepítés és a kvóták ellen!

 

spotle_kint-470x330.jpgA kötelező betelepítési kvóta várható hatásairól tartott előadást az Üllői úti Polgárok Házában Georg Spöttle. A korábbi német katonai elhárító beszédét több százan hallgattak meg. A terrorizmus szakértő a brüsszeli kötelező kvóta elutasítása mellett érvelt.

 

A szakember németországi példákon keresztül mutatta be, hogy miként hatott az ellenőrizetlen bevándorlás a bűnözésre, mennyivel romlottak a bűnügyi statisztikák. Arról is beszélt, hogy számos német városban léteznek olyan kerületek, ahová helyi lakos már egyáltalán nem, és a rendőrök is csak teljes védelmi felszerelésben és csak csoportosan léphetnek be.

 

Fontos tudni, hogy a terroristák jelentős része rendkívül alacsonyan iskolázott, és szinte mindegyikük fiatal kora óta börtönviselt. Többnyire a börtönévek alatt, ugyancsak elítélt, műveltebb vezető típusú szélsőségesek radikalizálják őket. Minden bajért, a saját szegénységükért és a rossz sorsukért is kizárólag a nyugati keresztény társadalmat teszik felelőssé, amin bosszút kell állni. Az európai nőket a migránsok prostituáltnak tartják, és úgy is kezelik őket. Ez a neveltetésük része, ebben a hitben nőnek fel, és ezt semmi sem változtatja meg – fogalmazott Georg Spöttle.

Tapasztalatai szerint a migránsok milliói egy párhuzamos világban élnek, saját nyelvükkel, vallási és gazdasági berendezkedésükkel.

A prezentáció után szabadon lehetett kérdezni az előadótól. Az esemény házigazdája Kucsak László országgyűlési képviselő volt, aki ezzel a beszélgető-sorozattal azt szeretné elérni, hogy a kerületből minél többen és minél felkészültebben tudjanak szavazni október 2-án.

 

Kucsák László szerint a következő néhány évtized sorsfordító kérdéséről van szó. Vagyis, hogy a mi megkerülésünk nélkül, a magyar állampolgárok megkerülése nélkül, a Magyar Parlament megkerülése nélkül, ne születhessen máshol döntés arról, hogy kikkel éljünk együtt. Ez önrendelkezési kérdés, ebben a magyar polgároknak kell állást foglalniuk.

 

Ezért a demokrácia jegyében éljünk szavazati jogunkkal október 2-án és szavazzunk nemmel a kényszerbetelepítés és a kötelező kvóták ellen.