Állásbörze lesz a Kondorban

18_allasborze_malev_800x532.jpgA kormányhivatal szervezésében állásbörzét tartanak március 9-én a Kondor Béla Közösségi házban, ahol a konkrét állásajánlatok mellett az érdeklődők pálya-munkavállalási tanácsadást kaphatnak, munkaerő-piaci információkat szerezhetnek és megtanulhatják azt is, hogyan kell tökéletes önéletrajzot írni.

Az állásbörze célja, hogy elősegítse a munkaadók és álláskeresők közötti kapcsolatfelvételt, alkalmat biztosítson a közvetlen és személyes találkozásra a munkaerőpiac szereplői között, valamint a közfoglalkoztatási jogviszonyban foglalkoztatott munkavállalók elsődleges munkaerő-piacra való átsegítését. A látogatókat a munkaadók által kínált álláshelyek mellett nyílt munkaerő-piaci elhelyezkedésük érdekében személyre szabottan kívánjuk segíteni álláskereséshez hasznosítható információ-nyújtással és technikákkal, pálya- és munkavállalási tanácsadással.

Az állásbörze a „A budapesti nemzetközi repülőtérre épülve a helyi gazdaságfejlesztés ösztönzése új munkaerő-piaci szolgáltatásokkal Bp. 18. kerületében és Vecsésen” norvég projekt részeként valósul meg a Budapest Főváros Kormányhivatala XVIII. Kerületi Hivatala Foglalkoztatási Osztály szervezésében.

Időpont: 2017. március 9. (csütörtök) 9 00 órától –12 00 óráig
Helyszín: Kondor Béla Közösségi Ház (1181 Budapest, Kondor Béla sétány. 8.)

PROGRAM:

8.30 – 9.00
MUNKÁLTATÓI REGISZTRÁCIÓ
9.00 – 09.10
MEGNYITÓ: Kucsák László XVIII. kerületi országgyűlési képviselő
09.10 – 09.20
KÖSZÖNTŐ: Hunyadi István városigazgató Budapest Főváros XIII. Ker. Pestszentimre-Pestszentlőrinc Önkormányzata
9.10 – 13.00
ÁLLÁSBÖRZE: állásajánlatok (közel 200 állásajánlat), pálya-munkavállalási tanácsadás, munkaerő-piaci információnyújtás, önéletrajzírás

(bp18.hu)

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog.hu