Indul a “Szebb, virágosabb kerületünkért” pályázat

virag_kint-2-470x330.jpgAz önkormányzat ismét meghirdette a népszerű pályázatát a kerület lakóinak, valamint civil szervezeteinek. Rutinosabb olvasóinknak csak annyit üzenünk, hogy a pályázat beadásának határideje május 3. 17.00. óra, aki pedig először találkozik a tenderrel, az olvasson egy kicsivel lejjebb.

A következő pályázati kategóriákból lehet választani (maximum egyet lehet):

– A legszebb virágos lakótelepi előkert kialakítása, tisztasága
– Családi házak előtti közterület virágkiültetése, tisztasága
– Lakótelepi erkélyek, ablakok virággal való díszítése
– Legszebb, legvirágosabb utcaszakasz kialakítása
– Intézményudvarok virágosítása

A pályázatot elég mindössze egy példányban benyújtani a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáiban. Szükség lesz továbbá vázlatrajzot is mellékelni, és be kell mutatni a pályázó által végzett egyéb környezetvédelmi tevékenységet. A pályázat csak abban az esetben fogadható el, ha ezek megvannak, illetve az adatlap is hiánytalanul ki van töltve.

A pályázati helyszíneket a bíráló bizottság folyamatosan értékeli, a díjazásra a tervek szerint ősszel kerül sor. A nyertes pályázókat levélben értesítik arról, hogy az egynyári virágokat milyen időpontban és hol vehetik át.

Ha még ennél is több információra szomjaznak, keressék a Műszaki Építéshatósági és Környezetvédelmi Iroda Környezetvédelmi Csoportjának munkatársait személyesen, vagy az alábbi telefonszámok egyikén:

296-1300/1732
296-1300/1730

(tovabb18.hu)

 

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog