Alig voltak kiváncsiak Botkára

14914786654096850_800x600.jpgMindössze száz ember volt kíváncsi Botka László, MSZP-s miniszterelnök-jelölt szerdai utcafórumára a Havanna-lakótelepen. Ezt a fergeteges számot is csak úgy sikerült elérniük, hogy mozgósították a teljes Budapesti szocialista vezérkart Kunhalmi Ágnestől kezdve Horváth Csabáig bezárólag illetve szép számmal megjelentek azok az ellentüntetők is, akik táblákon nyilvánították ki, hogy bizony nem kérnek abból a politikából amit a szegedi polgármester és társasága képvisel. Ha nincs ott a budapesti vezérkar, valamint az ellentüntetők akkor még ez a szám se jött volna össze.

 

Botka ezen az úgynevezett fórumon nem tett egyebet, mint Molnár Gyula korábbi szavait megerősítette azaz ő is megfenyegette a kerületi embereket Rákosi Mátyás szellemét megidézve. Szóval a szocialisták továbbra is azon a véleményen vannak ha valaki munkából származó jövedelemmel rendelkezik, tanult, törekedett az életében vagy egyszerűen a jobb megélhetés reményében plusz munkát vállalt, akkor az illető gazdag embernek számít, így ennek következtében kormányra kerülésük esetén jövedelmét brutális büntető adó formájában elveszik, mivel mindenkit a minimálbér szintjére akarnak visszahúzni.

 

Az így beszedett pénzt pedig feltétel nélküli alapjövedelem formájában azoknak fogják odaadni, akik nem akarnak és nem is szeretnének dolgozni. Vagyis ma a baloldal azzal kampányol, hogy munka nélkül is lehessen boldogulni. De arról már nem beszélnek ha ez megvalósul akkor lesznek a társadalomnak olyan tagjai, akik azért fognak dolgozni, hogy a másik hozzá hasonló embernek ne keljen azaz munka nélkül is megélhessen.

 

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog