Picurka, Gyurka az óvodában – RAJZPÁLYÁZAT!

14917649146861174_khg0x600.jpgPestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata a Kondor Béla Közösségi Ház és Intézményei együttműködésével KERÜLETI RAJZVERSENYT HIRDET óvodások részére.

A pályázat címe: „Csillagszemmel”, alcíme pedig : Picurka, Gyurka az óvodában, témája az óvodai mindennapok, örömök bemutatása lőrinci-imrei óvodásként.

A verseny fővédnöke: Kucsák László országgyűlési képviselő, védnöke: Galgóczy Zoltán alpolgármester. A pályázaton minden kerületi óvodába járó gyermek indulhat.

A verseny célja:
A szervezők szándéka, hogy felhívja a kisgyermekek figyelmét közvetlen környezük, lakóhelyük, óvodájuk szépségeire, a mindennapokban rejlő csodák felfedezésére, bemutatására. A játék, az együttlét, a kirándulások, vagy éppenséggel a hétköznapi tevékenységekben rejlő örömökre. Óvodájuk egyedi világára.

A verseny szervezői ugyanakkor szeretnék felhívni az óvodások figyelmét a természet szeretetére, védelmére.
A pályázat kiemelt célja, hogy a kisgyermekek szemszögéből bemutassa a sokszínű, változatos kerületi óvodák életét. A gyermekek kötődését intézményükhöz, lakóhelyükhöz, társaikhoz, az itt élőkhöz.

„Csillagszemmel” láttassa a kerületet, a természetet, környezetüket. Alkotásaikon keresztül kiállításon, kiadványon mutassa be a felnőtt társadalomnak Pestszentlőrinc-Pestszentimre változatos, gazdag világát.

A pályázat leadása, határidők:
A pályázatokat postán, vagy személyesen kell eljuttatni a  Kondor Béla Közösségi Ház címére: Budapest, Kondor Béla sétány 8, 1181 Czinczkyné Fejes Mónika nevére.

A pályaművekre kérjük ráírni:
„Csillagszemmel”-2017 rajzpályázat

A beérkezés határideje: 2017. április 21.

Ünnepélyes eredményhirdetés, kiállítás megnyitó: 2017. május végén.

A pályázat formai követelményei:
A pályamunkák A/3-as, vagy A/4-es méretben, szabadon választott képzőművészeti technikával készülhetnek. A pályamunkákon eltávolítható módon (pl.: gémkapocs, cellux stb.) kérjük a mellékelt, kitöltött jelentkezési lapot rögzíteni.

Kérjük a munkák hátoldalára ráírni a pályázó nevét.
A pályamunkákat nem kérjük paszpartuzni, felragasztani.

A pályázat jutalmazása:
A zsűri által kiemelkedő művészeti, informatív értékűnek tartott legjobb alkotások készítői díjazásban részesülnek. A 3 legjobb mű alkotói kiemelt jutalmat vehetnek át. A legsikeresebb felkészítő óvodapedagógusokat, óvodát jutalmazza a kiíró. A legsikeresebb munkák ajándék rajzmappában jelennek meg, melyet minden kiállító jutalomként átvehet.

A neves szakemberekből álló zsűri által kiválasztott munkákat kiállítják a szervezők a Kondor Béla Közösségi Házban 2017. júniusában nyíló kiállításon, mely egyben az ünnepélyes díjkiosztó helyszíne is.

A kiállításra beválogatott munkák alkotói emléklapban részesülnek, a díjazottak oklevelet vehetnek át.

Kérjük, hogy a művek elkészítésénél vegyék figyelembe a zsűri értékelési szempontjait: művésziérték, kreativitás,
a Verseny témájának megjelenítése, a vizuális kifejezésmód egyedisége, a Pályamű kidolgozottsága, a kerülethez köthető tartalom.

A pályázó és képviselője a pályázat beadásával hozzájárul munkájának kerületi médiumokban való megjelenéséhez.

(tovabb18.hu)

Kedves Olvasóink!

Legyenek oly kedvesek és támogassák lájkukkal a Hírek BP18ker facebook oldalát, a következő címen:

www.facebook.com/hirekbp18ker

Minden "lájk számít, segíti a blogunk működését!

Köszönettel és barátsággal,

www.hirekbp18ker.blog

Címkék: rajzverseny